OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

23 Haziran 2015 Salı

Hapishaneden Kaçıs cage404 Deneyimi

Kaçtığımız için mutluyuz. Aranızda bir dönemin unutulmaz dizisi Prison Break seyredenleriniz vardır. Orada Michael Copperfield abisini kurtarmak için inanılmaz şeyler yapıyordu. İşte biz de Cage404' de kendimizi kurtarmak için inanılmaz şeyler yaptık. Neler mi? Buyrunuz deneyim yazımıza...


Öncelikle şunu söylemeliyim uzun süredir ekip olarak bu kadar iyi hazırlanmış, dekorasyonu iyi bir oyuna gitmemiştik. Alkış alkış alkış... 


İçeri girdiğiniz zaman size tulum giyme opsiyonu veriyorlar. Bunu söylememde sakınca yok çünkü zaten fotoğraflarda tulumları görüyorsunuz. :) Ama kıyafeti oyunun başında veren bir oyun olarak cage404 diğer oyunlardan farkını göstermeye başlıyor. Bu küçük gözüken farklılık, sizin oyunun içine girmenizi sağlıyor. Oyunun başlamasıyla kendinizi GERÇEK bir hapishanenin içinde buluyorsunuz. Evet tekrar ediyorum. Gerçek bir hapishaneden bahsediyoruz. Cage404 - 404 sayılı hücrenin içinde başlıyor. Spoiler vermeyeceğim için detaylara çok girmeyeceğim ama sadece dekorasyonu görmek için bile gitmeniz gereken bir oyun diyerek konuyu o derece abartayım! 

Pozitif tarafları:

-Taksim bölgesinde, istiklal caddesinin ortalarında yürüyerek rahatça gidiliyor. 
-Oyunun gerçekçiliği üst seviyede. Çok iyi hazırlanmış çok başarılı bir dekorasyon. (Tekrar ediyorum sadece 404 hücresini görmek için bile gidilir) 
-Oyun başında verilen tulumlar sizin oyunun içine girmenizi sağlıyor. 
-Evden kaçış stilinde (birden fazla odadan oluşuyor) Evden kaçış demek komik olur. Aslında Hapisten kaçış! 
-Iki tür seçeneği ile oyuncuların isteği rezervasyonda soruluyor. (normal veya gerilim) Gerilimli seçeneği bize anlatıldığı kadarı ile çok daha heyecanlı. Bu sayede oyunun içine bir gardiyan ekleniyor. Bu durum sizi oyundan daha da etkilenmenizi sağlıyor.
- Odalar yüksek tavan ve havalandırma mükemmel


Negatif tarafları: 

-Oyunun akıcılığında küçük bir problem var. Bir soruda biz tökezledik. Çözememe nedenimizi söyleyemeyeceğim (spoiler olur) ama akıcılık konusunda hızlı ekipler için sıkıntı yaratabilecek bir küçük düzenleme gerekiyor. 
-Küçük oyuncular ortamdan etkilenebilir. Korkabilirler. Sonuçta hapishaneye giriyorlar. 
-Genel olarak oyun bulmaca sevenleri çok tatmin etmeyebilir ama sadece ortamı görmek için bile bulmaca severler gitmeli.


Gelelim son sözlere. Biz ekip olarak çok keyif aldık. Hatta neden daha önceden bu oyunu deneyimlemedik diye kendimize kızdık. Şimdi tüm kaçış oyunu severlere sesleniyoruz. Eğer ki macera oyunu seviyorsanız aksiyon bizim işimizdir diyorsanız cage404 - gerilim tam size göre. Neden derseniz oyunun size verdiği his tam anlamıyla bir hapishane hücresinden ekip olarak kaçmaya çalışma hissi. Tam 1 saatiniz var. Hapishaneden kaçtınız kaçtınız. Kaçamadınız gardiyan sizi enseledi. Bu arada biz 16 dakika kala çıkmışız. Mutluyuz...

Teşekkürler cage404 ekibi. Biz çok keyif aldık. Umarız başka bir oyununuzda tekrar görüşürüz. 

Diğer evden kaçış deneyimlerimiz 


Cage404
Websitesi / Facebook / 

ÖNERİLER
- Bulmacaya değil aksiyona değer veriyorum diyorsanız MUTLAKA GIDIN!  
- Prison Break seyretmediyseniz ilk sezonunu tekrar seyredin :) 
- Yayan gitmeniz tavsiye edilir. - Gerilim seçeneği çok eğlenceli. Gerçek bir hapishane ortamı. Prison Break'in oyun versiyonu gibi :)
- Heryere iyi inceleyin. Tavan, duvar, yer 

ILETISIM: Adres: Kuluoğlu Mah. Turnacıbaşı Cad. Pulat Apt. No8 - 3  Taksim, İstanbul
Tel:  0212 2439722

2 yorum:

  1. Prison break yeni bitirmistim bakın simdi nasıl kıskandım sizi :)) emeginize saglık iyi calısmalar -eminmetin.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eğer şansın varsa bu oyunu oynamanı öneririm
      cok eğlenecegine eminim

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...