OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

3 Şubat 2016 Çarşamba

Ödül ve Hediyeler takipcileri ve sponsorları mutlu ediyor. O zaman sıra sizde :)

Dikkaaat dikkaaat!  OMActivities  ödül veriyoooor ! 

Oyunlarda başarılı olanlara ödül verilir değil mi? En azından başardığımız zaman tebrik edilmeyi bekliyoruz. Taktir Teşekkür aldığımız zaman mutlu oluyoruz.  E biz de düşündük bir şekilde takipçilerimizi sevindirmek onları mutlu eder dedik. Onlara bizi takip ettikleri için elimizden geldiğince ödüller vermek istiyoruz... :) 

Bunu nasıl mı yapacağız? Tabi ki bize inanan firmalar - sponsorlar sayesinde. Şu ana kadar bizim OMActivities Facebook sayfamızı takip edenler yakın süreden beri küçük çekilişler yaptığımızı görmüştür.  (İlk ödül - ikinci ödül

Ama piyango herkese çıkmıyor biliyorsunuz. Piyango çıkması için piyango bileti almanız gerekli. E o zaman ödül kazanmak istiyorsanız bizi takip etmeniz gerekiyor. ;) 

Sponsorlara Teşekkür ve Yeni Sponsorlara Çağrı 

Bize önceki çekilişlerimizde sponsor olan Terraquesta ve ParanoyaOyunu 'na çok teşekkür ederiz. Bu arada iki oyunu da daha önceden oynayıp çok beğenmiştik bu nedenle ödüllerimizden EMİN olarak takipçilerimize sunduk! 
Aslında ödüller hem bizim için hem okuyucular için hem de sponsor firmalar için yararlı oluyor.  Ne kadar çok paylaşım o kadar çok duyulmak demek ;) 

Bundan sonraki ödüllerimiz için bizi takip etmeyi unutmayın !


Bu arada lütfen  OMActivities'in sizlere ne gibi ödüller vermesini istersiniz bize söyleyin. Siz yorumlayın bize söyleyin  belki sponsor olmak isteyen firmalar sesimizi duyarlar kim bilir? :)  Bu sayede sizlere o istediğiniz ödülleri verme şansı yakalarız. 

Bakalım zaman ne gösterecek görelim. Sürprizlere hazır olun ! :))




3 yorum:

  1. Omactivities sayesinde Paranoya oyununa giriş kazandık! Enerjimizi yükselten ve kaçış oyunu sevkimizi artıran omactivities e çok çok teşekkür ediyoruz! Bir sonraki çekilişte görüşmek üzere!

    YanıtlaSil
  2. bol bol korktuk, baya da eğlendik, hediye olarak mükemmel bir oyun oldu bizim için. hem oma'ya, hem paranoya oyunu kurucularına teşekkür ederiz!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süpersiniz :)
      yeni hediyelerimiz için takip etmeye devam :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...