OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

2 Şubat 2017 Perşembe

League of Legends 2017 Türkiye Şampiyonluk Ligi’nde ikinci hafta


1907 Fenerbahçe Espor ve Galatasaray Esports takımları, League of Legends’da ilk kez kozlarını paylaşmak üzere 2017 Şampiyonluk Ligi mücadelesinde karşı karşıya geldi. Berabere biten maç sonrasında, her iki takım da birer puan aldı. Galakticos, ligin iddialı takımlarından SuperMassive’i yenerek namağlup konumunu korudu. HWA GAMING ise Dark Passage.BKM Express'e karşı kazanarak, 3 puanın sahibi oldu ve haftayı lider olarak tamamladı.





Ezeli rekabette ilk espor randevusu
Başta futbol olmak üzere birçok branşta yıllardır süregelen Fenerbahçe ve Galatasaray ezeli rekabeti bu hafta League of Legends 2017 Türkiye Şampiyonluk Ligi’ne taşındı. İki kulübün espor takımlarının karşı karşıya geldiği maçta kazanan dostluk oldu. Berabere biten maç sonrasında her iki takım da birer puan aldı.

Galakticos namağlup, HWA GAMING lider
League of Legends 2017 Türkiye Şampiyonluk Ligi’nde ikinci haftada akılda kalan bir diğer olaysa, lige yeni katılan Galakticos takımının, ligin iddialı ekibi SuperMassive'i mağlup etmesi oldu. Galakticos aldığı 3 puan ile zirve yarışına dâhil olurken, ligdeki tek namağlup takım unvanını da korudu. Haftanın ikinci derbisi niteliğindeki Dark Passage.BKM Express - HWA GAMING karşılaşmasında, HWA üçüncü galibiyetini alarak, liderliğe oturdu.

Karşılaşmalar League of Legends’ın Twitch ve YouTube kanalları ile LoL TV’den canlı olarak yayınlanıyor. Ligdeki tüm takımları ve karşılaşma saatlerini görmek için lolespor.com adresini ziyaret edebilirsiniz!


Riot Games Hakkında:
Dünyanın en oyuncu odaklı şirketi olmak için çalışan Riot Games, girişimci zihniyete sahip oyuncular tarafından 2006 yılında kuruldu. Şirketin 2009 yılında çıkardığı League of Legends her ay 100 milyonun üzerinde oyuncu tarafından oynanıyor. Riot Games, topluluğun temelini oluşturan oyuncular için League of Legends deneyimini geliştirmeye ve iyileştirmeye devam ediyor.

League of Legends Hakkında:
League of Legends® tempolu, rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren çevrimiçi bir oyundur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends sık sık güncellenen içeriği ve maç mantığıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun kendi seviyesindeki rakiplerle karşılaştığı ve sıkılmadan oynayabileceği bir oyundur. Daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki bağlantıları ziyaret edebilirsiniz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...