OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

10 Temmuz 2022 Pazar

Kanada Günlüğü 10 Temmuz 2022

Bugün neler yaptım hmmm...

Sabah denize girdim. (Üst üste 4. gün bakalım zincir ne zaman kırılacak) Yüzmek için tek başıma sahile yürüdüm. Bu sefer uzun yoldan gittim. Denize ulaşmak 30 dakika sürdü. Normalde 15 dakikada denize ulaşabiliyorsun.  

Kumsaldan soğuk suya hızlıca girdim. Burada sıkıntı sığ denizde yürüyerek girmek. İskele olsa bir kerede atlayıp Buz gibi suya hızlıca alışabilirsin. Ama yürüyerek girmen gerekiyor. 10 kulaç atıp geri döndüm. Çok uzun kalamıyorum çünkü gerçekten su çok soğuk geliyor. Bakalım zamanla su ısınacak mı göreceğiz. 

Deniz dışında bugün önemli bir konu daha oldu. 


The Turkish Society Of Nova Scotia 

Bir buluşmaya katıldık. Halifax şehrindeki Türklerin kurduğu bir grup. Daha önce bahsetmiştim. Kurban bayramı kutlaması için bu grup bugün Halifax'ın içindeki Efes Türk lokantasında buluştular. Biz de katıldık. Açıkcası iyi ki gitmişiz diyorum.

50 sene önce Kanada'ya göç edenle, 4 aydır burada olan farklı farklı kişilerle (hepsinin branşları da farklıydı)  kadın erkek bir sürü insanla tanışma fırsatı buldum. Emel ve Sibel'in yaşında sadece 1 çocuk vardı. O sebeple çocuklar biraz yalnız kaldılar ama benim için iyi bir network girişimi oldu. 

Eve döndüğümüzde de internet servis sağlayıcıyı telefonla arayıp internet hızının neden bu kadar yavaş olduğunu sordum. 2mbps (bence aşırı yavaş) Modem ile ilgili olabileceğini ücretsiz değiştirebileceklerini söylediler. Ben de yeni modem istedim. Bakalım yeni modemle durum ne olacak. 

Telefon+internet+cablo tv için aylık 169$ (kanada doları) ödeyip sadece 2mbps hıza ulaşmak bence aşırı kötü bir sonuç. Siz ne dersiniz?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...