OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

27 Haziran 2013 Perşembe

Farklı bir Hobi Geocaching - Istanbul Etkinliğine Katılmak ister misin? - 09 Temmuz 2013

Sevgili okur :) 

Şimdi yazacaklarımı çok dikkatli dinle!  Biliyorsun OMActivities' de farklı etkinlikleri ve aktiviteleri yazmaya çalışıyorum. Yapmayı en çok sevdiğim farklı etkinlik de ''GEOCACHING'' oyunu Fakat bir sürü okurdan: Yahu bu geocaching'i merak ediyoruz ama yazılanları okusak bile  anlayamıyoruz diye mailler alıyorum. :)
İşte şimdi sıkı dur! 

Çünkü konunun sadece Geocaching olacağı bir etkinlik haberi vereceğim size. Bu etkinlik Istanbul'da ve İzmir'de yapılacak! Biz Istanbul'da olduğumuz için sadece Istanbul etkinliğine katılacağız. İzmir etkinliği de bizden bir gün sonra yapılacak. (İzmir geocaching etkinliği)


Ben Istanbul'daki etkinlikte olacağım. 9 Temmuz 2013 salı akşamı Saat:19'da Sultanahmet Hürrem Cafe'de toplanıp (oyuncuların ve yeni başlayanların birlikte olacağı) bir küçük geocaching etkinliği yapacağız. Katılım ücretsiz olacak  (sadece cafede yemek içmek istediğiniz ürünlerin parasını ödeyeceksiniz, ha o da zorunlu değil istemezseniz yemezsiniz)



Blog yazarları özellikle davetlidir! ;)

Ben bir blog yazarı olarak farklı içeriğin özgün içeriğin ne kadar değerli olduğunu çok iyi biliyorum. Bu etkinlik sayesinde siz blog yazarları için de yazacak farklı bir konu olabilir diye düşünüyorum. Sizi bir küçük dertten de kurtarmış olacağız haliyle :p  (OMActivities - Yemek blogu veya moda blogu olmadığı için yazılan konular farklı bir kitleye hitap ediyor farkındayım, ama bu etkinlik tüm doğa ve teknoloji sever, oyuncu, eğlenceli kişiliğe sahip herkese açıktır, kısacası tüm blog yazarları davetlidir)

Etkinliğin amacı:

Geocaching - Teknolojik define avı - oyunu nedir daha fazla kişiye anlatmak ve Türkiye'de bu oyunun daha popüler olmasını sağlamak. Isterseniz sizde arkadaşlarınızı davet edersiniz veya blogunuzda dünyada çok popüler olan bu oyunu hakkında bilgi verirsiniz. Hazır okullar da kapalı, lütfen bu etkinliğimizi ilgilenebileceğine inandığınız tüm arkadaşlarınıza haber veriniz..

Bu arada daha önceki geocaching toplantılarımızdan biraz bilgi vereyim. Bundan önceki toplantılarımıza yurtdışından da oyuncular katıldı. Bu seferki toplantımız da geocaching.com (resmi web sayfası)  takviminde yer aldı, yani uluslararası bir toplantı olacak. Eğer 9 Temmuz tarihinde Istanbul'da geocaching oyuncuları olursa, yurtdışından katılanlarda olacak, kısacası onlarla da tanışma şansınız olacak.



Peki, Etkinlikte ne yapacağız?

- Oyun kuralları hakkında
- Oyunun tarihçesi hakkında
- Oyunun nerelerde oynandığı, kimlerin nasıl oynadığı hakkında
- Saklı kutu örnekleri hakkında
- Kutu saklamanın zorlukları ve dikkat edilmesi gerekenleri
- Daha önce hiç oynamamış oyuncularla buluşma noktasına yakın 2 kutuyu bulma denemesi
- Ayrıca sizin sorularınıza elimizden geldiği kadar cevap vermeye çalışacağız...


Toplanma noktası: 

Sultanahmet - Hürrem Cafe
Tarih: 9 Temmuz 2013 Salı
Saat: 19.00 - 22.30 arası

Ne yapmanız gerekiyor? 

Etkinliğe katılmaya çalışınız
Aşağıdaki linklerden etkinlik hakkında daha fazala bilgi alınız, facebook sayfamızı beğeniniz
Bu haberi daha fazla kişi ile paylaşarak etkinliğe gelemeseniz bile güzel bir sosyal paylaşım ağı oluşturarak geocaching'in bilinmesine yardımcı olunuz.
Ama en önemlisi etkinliğe geliniz, tanışalım konuşalım eğlenelim yapınız !! :)

9 Temmuz'da N 41° 00.428 E 028° 58.756  koordinat noktasında  görüşmek üzere.

Etkinlikle ilgili Linkler: 

Geocaching resmi sitede 3.Geocaching etkinliğimiz hakkında bilgi
Gezenbilir sitesinde etkinlik haberimiz 
Geocaching Facebook sayfamız - Geocaching Turkiye 
Geocaching Etkinliği Facebook - Etkinlik sayfası 

Geocaching hakkında daha fazla bilgi için 

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...