OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

22 Nisan 2015 Çarşamba

Secret Agents Istanbul Oyununa katılmak icin yapman gerekenler

Bilmeyenler hatırlamayanlar için hatırlatalım. Istanbul Suikastçileri 2015 Oyunu çok eğlenceli oldu. Paranoyanın yüksek olduğu aktif oyuncuların oyuna heyecan getirdiği bir oyun sonrası herkes bir sonraki oyun ne zaman demeye başladı bile...

Şimdi merak edenlere geçen oyun hakkında biraz daha bilgi verelim. Oyun, siz normal hayatınıza devam ederken oynayabileceğiniz bir şekilde dizayn ediliyor. Eğer okuyorsanız okulunuza gidiyorsunuz, çalışıyorsanız günlük olarak işinize gitmeye devam ediyorsunuz. Çalışmıyorsanız da kendinizi oyuna daha fazla kaptırabiliyorsunuz. 

Ama şunu söylemek zorundayız, normal rutin hayatınızı yaşarken ev iş - iş ev rutini içinde hayatınıza bir renk katmak için bu OYUN tam size göre! 

Oyunculara sorduğumuzda hoşlarına giden şeyleri şu şekilde sıralıyorlar:
  • Oyun boyunca gizli bir grubun üyesi olmanın verdiği keyif anlatılmaz.
  • Birilerinin peşinizde olduğunu ve sizi takip edebileceğini bilmek, bu yüzden dikkatli olmak inanılmaz bir heyecan ve paranoya. 
  • Başkasını takip etmek için araştırma yapmak o kişinin peşine düşüp uygun zamanı beklemek çok heyecanlı 
  • Başka oyuncularla konuşup bilgi alışverişinde bulunmaya çalışmak ama aynı zamanda konuştuğunuz kişilerden hiçbirine güvenmemek! 
Yukarıda saydıklarımız oyuncuların çoğunun söylediği başlıca kalemler. Bunun dışında, yeni kişilerle tanışmak, hayatım boyunca unutmayacağım anım oldu diyenler ve en güzeli de bir daha olursa mutlaka farklı bir taktik kullanacağım diyenler...

Oyunun en kritik noktası oyun içinde PASİF kalmamak. Aktif olursan o zaman diğer oyuncuları bulmak için çaba gösterirsin. Eğer pasif oyuncu olursan senin hedefin seni bulamaz. Bu yüzden bu oyunu oynamak istiyorsan aktif bir oyuncu olman gerektiğini bilmelisin. 
Eğer bu tarz bir oyunu oynamak istiyorsan bir sonraki oyunumuz ''Secret Agents'' için ne kadar istekli olduğunu bize kanıtlamalısın.  Senden yapmanı istediğimiz çok basit: ''Neden gizli ajan olmak istiyorsun?'' sorusuna çok kısaca cevap vermen. Vereceğin cevap ne kadar yaratıcı - gerçekçi- farklı- özel - sana ait ise Gizli Ajan Eğitim grubumuza katılma oranın o kadar yükselecek!...   

Hadi ne duruyorsun ''Neden Gizli Ajan olmak istiyorsun?''  bize yaz!  :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...