OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

24 Şubat 2016 Çarşamba

RUNATOLIA - Koruncuk - AdımAdım - OMActivities

AdımAdım iyilik peşinde koşmaya devam. Koruncuk'ları bilmeyen var mi?  (eğer hatırlayamadım diyorsanız buyrunuz: Koruncuk Bolluca Köyü'nü ziyaret yazimiz) Bolluca köyünü ziyaret ettikten sonra İstanbul Maratonu özellikle benim için çok farklı bir anlam kazanmıştı. İlk defa bir STK (Sivil Toplum Kuruluşu) için bağış toplayacaktım. Bağış koşusu yapma kararı aldıktan sonra benimle birlikte koşacağını söyleyen bir sürü arkadaşım oldu hep birlikte Koruncuk bağış kampanyamızı gerçekleştirdik.


AdımAdım hergün daha da büyüyor. Şu anda 12 farklı STK AdımAdım sayesinde daha fazla kişi tarafından duyuluyor. (AdımAdım hakkında daha fazla bilgi için)

(Başak - Çağrı - Ayşe - Özgehan) 



Şimdi önümüzde Runatalia 2016 var. Ben bu sefer Antalya'da koşmuyorum ama OMA için koşan arkadaşlarımız var. Ayşe Engin ve Çağrı Tilki. Ayşe, İstanbul Avrasya Maratonu için koşmak istemiş ama katılamamıştı. Bu sefer Antalya'da Koruncuklar için koşacak. İstanbul ve Bursa'da yaptığı koşu antremanları ile ilk bağış kampanya koşusu için heyecanla hazırlanıyor. Çağrı ise daha deneyimli zaten kampanya sayfasından önceki koşu sıralamalarına bakabilirsiniz.

Ayşe, AdımAdım organizasyonu kampanya açılışı buluşmasında: ''Koşu için çok heyecanlı olduğunu Antalya'da ilk uzun mesafeli koşusu olduğu için antreman yaptığını, AdımAdım Çaylaklar ekibi ile antreman yaptığını ve kendisini çok iyi hissettiğini'' söyledi. Ayşe'nin kampanya koşucu numarası: CC8102  

Hatırlarsanız İstanbul Maratonu öncesi Koruncuk Vakfını ziyaret etmiştik. Orada bize bağışların miktarı önemli ama esas önemli olan bağışların sürekliliği demişlerdi. İşte bu yüzden sizden Ayşe ve Çağrı'yı desteklemenizi istiyoruz. Çünkü onlar iyilik için koşuyorlar.



Hem Ayşe, hem Çağrı Antalya'da OMA adına koşacak ve Koruncuklar için bağış toplayacak. Önemli olan bağışların büyük olması değil. Önemli olan bağış kültürünün algılanması ve sürekliliği. Bu yüzden Ayşe'nin kampanyasına veya Çağrı'nın kampanyasına küçük büyük  (10TL bile olsa fark etmez) katkıda bulunun istiyoruz. İnanın çok zamanınızı almayacak ve bu duyarlılığınız unutulmayacak. (Lütfen bağış yaparken e-mail adresinizi doğru yazın, ancak bu sayede koşucular size teşekkür için geri dönüş yapabiliyor)

KORUNCUK VAKFI from Koruncuk Vakfı on Vimeo.


Hem Koruncuklar'ı unutmamış olalım hem de OMA için koşan Çağrı ve Ayşe'yi bu güzel çabasından dolayı yalnız bırakmamış olalım.  -----> Koruncuklara ONLINE BAGIS için



AdımAdım iyilik peşinde koşuyoruz... :)  Koruncuklara (Paypal - Kredi Kartı - Havale ve SMS ile) bağış yapabilirsiniz


Hem Koruncuklar'ı unutmamış olalım hem de OMA için koşanları çabalarından dolayı yalnız bırakmamış olalım.  -----> Koruncuklara ONLINE BAGIS için


Koruncuk - Runatolia 2016 kampanyaları: 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...