OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

22 Aralık 2014 Pazartesi

Odadan Kaçıs Oyunları Serüvenimiz Devam ediyor - KUSURSUZ KACIS -KADIKOY

Odadan Kaçış serüvenimiz devam ediyor. Bildiğiniz gibi Room Escape Oyunları şu sıralar çok popüler. Size verilen 1 saatlik sürede kapatıldığınız mekandan dışarıya çıkmaya çalışıyorsunuz. Kusursuz Kaçış öncesine kadar OMA ekibi olarak oynadığımız oyunlar: Istrapped, SeninMaceran, Tuzak ve EscapePlanet oyunları oldu. Artık oldukça deneyimli bir ekibiz ve bu deneyimimiz bazen bize zaman kaybettirebiliyor. :) 



Bu hafta Istanbul - Anadolu yakasını keşfetmeye devam ettik. Tuzak'dan sonra Anadolu yakasındaki ikinci durağımız Kusursuz Kaçış oyunuydu. Kadıköy Boğa heykeline çok yakın olan Kusursuz Kaçış açıkçası bize heyecanlı anlar yaşattı. Neden heyecanlı dediğimi merak ettiniz mi, nedeni basit çünkü Kusursuz Kaçış bir film uyarlaması. Eğer şimdi söyleyeceğim filmi seyrettiyseniz ciddi olarak heyecanlanıyorsunuz. Fakat filmi seyretmediyseniz o zaman etkilenme oranınız düşebilir.

Ekipte ''RING'' filmini izleyen sadece bir kişi olunca bizim etkilenme oranımız düşük oldu. Aslında Kusursuz Kaçış oyuna gelmeden RING filmini seyredin diye bir öneri yapsa hiç de fena olmaz. ;) 

Filmin konusu: Insanların bir video kaseti seyrettikten sonra 1 hafta içinde gizemli bir şekilde ölmesi üzerine kurulmuş bir kurgu.

Kısacası Kusursuz Kaçış Oyununda da bir video kaset gizemi var. (Daha fazla bilgi vermeyeyim oyunun zevki kaçmasın.)  Tabi dediğim gibi RING filmini izlemediyseniz çok etkilenmeyebilirsiniz. Ama filmi izlediyseniz oyunun zevki farklı olacaktır buna emin olabilirsiniz. Ayrıca Kusursuz Kaçış oyunu şu ana kadar gittiğimiz tüm oyunlardan daha fazla odaya sahip. Hatırladığım kadarı ile 7 farklı bölüme girdik. 


Önerimiz: Oyuna gitmeden önce mutlaka RING filmini izleyin. Ayrıca yer bulabiliyorsanız mutlaka gece seansına gitmeye çalışın. Daha da heyecanlanırsınız. İki kişi gitmek sizi zorlayabilir. En az 3 kişi gidin. 

Oyun hakkında benim hoşuma gitmeyen tek bir şey oldu. Farklı bir çözüm bulunabilir belki? Oyunun uyarlaması RING filmi bu güzel, ama oyunun seslendirmesi başka bir filmden alıntı. E bu durum biraz kafa karıştırıyor ne yazık ki. Üstelik benim gibi RING filmini seyretmeden giden biri iseniz diğer sesler daha çok ilgimi çekmeye başladı. 

Unutmadan; OMA ekibimiz yine çok hızlıydı ama bu sefer rekoru 2 dakika ile kaçırdık. Rekor 44 dakika ile başka bir ekibe aitmiş. Onları da buradan tebrik edelim. 


Kusursuz Kaçış
Websitesi / Facebook /

ÖNERİLER
- Gitmeden önce mutlaka RING filmini izleyin. 
- Eğer yakalayabilirseniz gece seanslarından yer ayırtın. Daha gizemli olacaktır. 
- Ekibiniz en az 3 kişi olsun.

İLETİŞİM: (0216 418 99 83) & Osmanağa Mah. Kuşdili caddesi, Karadut Sok, Karadut Apartmına No 30 kat 3 


OMA Grubumuza katılmak isterseniz buradayız. ;)

Diğer Odadan Kaçış deneyimlerimizi merak ediyorsanız, gittiğimiz oyunlar ve deneyim yazılarımızı burada bulabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...